BTB Plaza Ab

  • Location: G02:13

Description

Transformatorer är vår passion!

Prioriterar du snabbhet och tillgänglighet? Eller värdesätter du pålitlighet och personlig kundservice? Eller varför inte få allt? BTB Plaza är det självklara valet när du behöver transformatorer. Varför? Vår högsta prioritet som företag är att genom snabbhet och pålitlighet tillfredsställa ert, d.v.s. kundens behov.

Tack vare tillgången till vårt enorma globala nätverk bestående av samarbetspartners och tillverkare, kan vi uppfylla kundens begäran. Vi erbjuder både begagnade och nya transformatorer från såväl stora kända tillverkare som från alternativa tillverkare. Kunden och kundens behov tillgodoses inte av en enskild fabriks produkturval eller kapacitet, utan vi kan ständigt anpassa oss till kvalitetskrav, leveranstider och priskrav. Vi levererar allt från standardtransformatorer till specialbeställda och skräddarsydda transformatorer.

Med vårt genuina intresse för transformatorer och vår passion för kundbetjäning kan vi garantera er att göra allt för att hitta en passande lösning. En av BTB Plazas främsta styrkor är snabba leveranser och personalens erkända kompetens inom transformatorbranchen. Låt BTB Plaza bidra till er framgång med det vi kan bäst, att leverera era transformatorer!

På Elfack mässan och den svenska marknaden representerar vi förutom våra tjänster även branden TMC Transformers och BTB Trafo.

address details
BTB Plaza Ab
Choraeusgatan 13
68600 Jakobstad
FINLAND
telephone
+35867210222
Follow the exhibitor on

ELECTRICAL DISTRIBUTION

Transformers