ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB

  • Location: A01:60

Description

ASSA ABLOY Opening Solutions AB utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för alla typer av dörrmiljöer. Vi har marknadens största utbud av produkter och tjänster inom lås och säkerhet. Ditt säkerhetssystem anpassas helt efter de behov du och dina kunder har. Vi tar hand om lösningen för alla dörrar. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

ASSA ARX är idag marknadsledande när det gäller passersystem. Med larm i ARX skapas ytterligare fördelar då ARX säkerhetssystem ger förutsättningar för en ekonomisk installation, enkel administration och trygga användare. Du som redan har ett ARX passersystem, kan enkelt uppgradera ditt system med larm.

Med ett elektroniskt nyckelskåp från Traka registreras alla uttag och tillbakalämningar av nycklar. Samtliga händelser registreras utifrån personen som utför lånet och nyckeln som denne använder. Nyckelskåpet registrerar även datum och tid för händelsen.

Med CLIQ® Remote är det möjligt att ge en person behörighet till en fastighet på distans, oavsett var den personen befinner sig i världen.

Aperio® trådlösa lås går snabbt och enkelt att installera och fungerar med samma passerkort som du använder för ditt befintliga system. Det stora urvalet av godkända batteridrivna elektroniska lås för olika användningsområden i kombination med lägre energikostnader och mindre underhåll gör Aperio® till det självklara valet för alla företag, oavsett storlek, som vill uppgradera sina passersystem.

Med Yale produkterna Doorman och ENTR S har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

address details
ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB
Box 47112
100 74 Stockholm
SVERIGE
telephone
08-7751600