SAB Elteknik AB

  • Location: B08:22

Description

SAB Elteknik AB är specialister på utrustning för kraftindustrin.

Ända sedan 1960-talet har SAB Elteknik utvecklat och tillverkat materiel, redskap och verktyg till kraftindustrin. Med åren har vi samlat på oss allt större kunskap och idag är vi fullblodsproffs när det gäller produkter för nätbyggare.
Rätt samarbeten ger ett starkt produktutbud som utmärks av maximal kvalitet. Det är en av grundbultarna i vår filosofi. En annan central idé är att vi utvecklar och förfinar basprodukterna så att de blir ännu vassare och mer användbara.

Smartare produkter som gör jobbet enklare
Vi brukar säga att våra smarta produkter gör jobbet enklare. Och det är ingen överdrift. Som utgångspunkt har vi nämligen ett enkelt och självklart krav: allt i SAB Eltekniks sortiment ska ge ett mervärde och göra arbetsprocessen enklare för dig som kund. Dessutom ska alla produkter i vårt sortiment hålla toppkvalitet. Våra kvalitetsprodukter gör att dyrbara driftstopp kan undvikas så att dina projekt blir mer lönsamma.

Fiberteknik eller kraftkabel?
Svaret på frågan är ”både och”. För oss på SAB Elteknik är fiberteknik lika prioriterat som kraftkabel och därför hittar du redskap, materiel, maskiner, verktyg, skydd och instrument inom båda dessa fält. Vi erbjuder till exempel den senaste tekniken för fiberblåsning. Utöver det tillhandahåller vi utbildning till många kunder. Vi lär er använda produkterna på bästa möjliga sätt.

address details
SAB Elteknik AB
Mjöbäcksvägen 2
51260 Överlida
SVERIGE
email
info@sabp.se
telephone
+46 651 760790