Hultafors Group Sverige AB

  • Location: B02:44

Description

HULTAFORS GROUP erbjuder ett stort utbud av premiummärken att förlita sig på – både för återförsäljare och hantverkare. Varje varumärke inom koncernen har en gemensam nämnare: att hålla hantverkare i framkant när det gäller funktionalitet, säkerhet och produktivitet.

Varje varumärke representerar fackkunskap inom sitt område samt oöverträffad kunskap och insikt i de olika utmaningar hantverkare möter på arbetsplatsen. Med hjälp av kunskaperna och den senaste tekniken gör vi det möjligt att förutse och uppfylla framtida krav, samt utforma produkter som gör hantverkarens arbetsdag säkrare, enklare och mer produktiv. Som banbrytare inom respektive produktkategori erbjuder vi våra kunder och hantverkare förstklassiga produkter. Genom att använda våra varumärken och produkter, skapade utifrån behov, kan hantverkaren ligga i framkant och vara stolt över sitt arbete.

Hultafors Group består av Snickers Workwear, Dunderdon, Solid Gear, Hellberg, Wibe Ladders, Hultafors och FEIN – sju ledande varumärken som tillsammans erbjuder en unik produktfamilj för den professionella hantverkaren.

address details
Hultafors Group Sverige AB
Hultaforsvägen 21
517 21 Bollebygd
SVERIGE
telephone
+46 33 723 74 29

MISCELLANEOUS

Protective clothing