KNX Sweden

  • Location: C02:01, C00:07

Description

KNX är dagens moderna installationsstandard som öppet och helt företagsoberoende hanterar alla typer av elektriska funktioner. Med 1000-tals produkter från mer än 475 tillverkare som fritt kan blandas i ett och samma system kan denna standard skräddarsys för alla typer av fastigheters olika behov. Allt ifrån traditionella funktioner såsom belysning, kyla, värme till multimedia, vitvaror och röststyrning hanteras via en och samma programvara. Möjligheterna är näst intill obegränsade och detta är troligtvis anledningen till att KNX idag är en världsstandard som används i mer än 160 länder.

KNX Sweden är intresseföreningen för alla som arbetar med eller är intresserade av moderna elinstallationer i Sverige. Vi är också vår moderorganisations, KNX Association i Bryssel, förlängda arm och hjälper både nya och erfarna användare med alla möjliga frågeställningar.

Huvudmedlemmar i KNX Sweden är främst leverantörer och grossister.
Vi har också ett större antal Företags- och Intressemedlemmar såsom installatörer, programmerare, konsulter, systemintegratörer m.m. vilka är branschens KNX-Proffs som arbetar aktivt ute på fältet.

KNX Sweden samarbetar med Installatörsföretagen (IN), ELRÄTT, INSU (tidigare EUU) och Voltimum.
Vi verkar för att sprida kunskapen om KNX genom vår hemsida, mässor, seminarier, stöd till skolor och organisationer, framtagning och försäljning av utbildningspaket och handböcker m.m.

Vi delar också årligen ut KNX Award som är den moderna elinstallationens årliga utmärkelse. I år gör vi detta här på Elfack tisdagen den 7 maj kl.16:30 på scenen ”Forum för EL”.

Med KNX kan du vara säker på att din elinstallation passar dig både idag och imorgon!
KNX är hELrätt!

address details
KNX Sweden
c/o Svensk System Integration
251 07 Helsingborg
SVERIGE
email
info@knx.se
telephone
0734330250