Walltin Building Control AB

  • Location: C01:01

Description

Walltin Building Control är ett mindre företag med stort fokus på Hem- och Fastighetsautomation!

Vi har lång erfarenhet eftersom vi arbetat med detta sedan mitten av 1990-talet. Vårt specialområde är KNX där vi med omsorg valt ut de bästa produkterna från några få riktigt bra tillverkare. Produkterna måste på något sätt förtjäna att vara med i vår produktportfölj. Och de gör det inte alltid på grund av priset. Kombinationen av funktionalitet, enkelhet, kundnytta och totalekonomi väger alltid tyngre för oss.

Våra främsta leverantörer (tillverkare) är Zennio, BAB Technologie, Weinzierl, INSTA och iKNiX.

Zennio är en av de mest expansiva och innovativa KNX-tillverkarna på marknaden. Sortimentet omfattar exempelvis touchpaneler och tryckknappar i glas med kapacitiva tryckytor (som en smartphone), rörelsedetektorer, multifunktionella aktorer, olika sensorer samt direkta gränssnitt för belysning, klimat, energi, multimedia m.m.

BAB Technologie har specialiserat sig inom vissa KNX-områden och har antagligen marknadens bästa visualisering och en väldigt lättarbetad DMX-gateway.

Weinzierl är tillverkaren som har de där udda produkterna man oftast saknar i sitt projekt. Allt ifrån smarta strömförsörjningar och riktigt bra binäringångar till deras fina KNX/Modbus-gateway.

INSTA har bland annat en fantastiskt väderstation och riktigt bra sensorer för läckage och fukt.

iKNiX har bland annat en enkel visualisering lämplig för mindre projekt. Man har nyligen också tagit fram en lokal röststyrning, dvs man slipper koppla upp sig mot internet.

Vi erbjuder dessutom mer än bara produkter. Sedan 20 år tillbaka kör vi kundanpassade utbildningar, allt ifrån endagars introduktions- till femdagars certifieringsutbildningar. Vi samarbetar också med andra likasinnade i branschen för att ge dig som kund den absolut bästa totallösningen.

Det bästa av allt kan man inte köpa eftersom vi bjuder på det. Detta är vår produkt- och projektsupport och den bygger på minst lika många års erfarenhet. Vi hjälper alltså dig i dina projekt med lösningar för komfort, säkerhet och energibesparing.
Vi vet att vi är unika här, testa oss gärna!

Vill du veta mer så prata gärna med någon av oss i monter C01:01 eller ta en titt på vår hemsida www.walltin.se

address details
Walltin Building Control AB
Fågelbacksgatan 11
217 44 Malmö
SVERIGE
telephone
+46 40 365070