Elecosoft Consultec AB

  • Location: D06:20

Description

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg-, anläggnings- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Bidcon
Vårt kalkylverktyg med databaser, mallar och dynamiska rapporter. Genom specialanpassade databaser kan Bidcon användas vid kalkylering inom en rad områden som el, elkraft, bygg, anläggning och VS.

Powerproject
Vår mjukvara för projektstyrning och riskanalys med tidsplaner. I Powerproject skapar du enkelt professionella tidplaner som du styr ditt projekt med. Genom uträknade kalkyler och analyser kommer ni fram till hur ni på bästa sätt fördelar resurser och tillgångar inför ett nytt projekt eller ny period.

Memmo
Ett molnbaserat projekthanteringsverktyg som fungerar som den sammanhållande länken i dina projekt. Hantera projekt direkt från exempelvis mobilen med ÄTA-listor, dagbok, dokument mm. Verktyget är framaget för att ge bästa möjliga stöd för olika sorts projektledare, hantverkare, platschefer och arbetsledare i såväl små som stora företag.

Bluebeam
Ett mångsidigt verktyg som genom PDF-filer kan hjälpa er t.ex vid granskning utav handlingar för att göra justeringar, anmärkningar, highlighta relevant information och gör det enklare att arbeta tillsammans kring dokument. Och även för att ta ut mängder från ritningar direkt i programmet. Slipp alla utskrifter utav ritningar och låt Bluebeam vara navet som samlar alla ritningar. Vi kan följa mängdupptagningar mellan olika ritningar genom att varje mängdupptagning blir en levande länk, ritningarna kan läggas upp i Bluebeam Studio för att enkelt arbeta flera stycken i samma projekt.
Tillsammans med Bidcon kan en enkel import ske och med ett automatiskt sök i kalkylprogrammet gör att processen för att knyta dina mängdningar till våra recept i Bidcons databas blir mycket enkel, du får då med alla delar och tillbehör som behövs för att utföra installationen och enkelt få fram rätt pris och material

Välkommen att besöka oss i monter D06:20

address details
Elecosoft Consultec AB
Box 111
931 21 Skellefteå
SVERIGE
telephone
010-130 87 00